top of page

Bestill linser på nett

I vår nettbutikk finn du linser av høg kvalitet. Brilleriet har eksistert sidan 1969, og er medlem av C-Optikk. Anten du er på jakt etter dagslinser, månedslinser eller døgnlinser er me rett forhandlar for deg. Desse kan enkelt bestillast i vår nettbutikk, og handlar du for 500,- betalar me frakta. Våre linser kan tilpassast alle synsutfordringar, og våre medarbeiderar er svært kompetente. Treng du hjelp til å velge riktig linse, vil me i Brilleriet hjelpa deg etter beste evne. Bestillinga vert effektuert omgåande, og du mottar kontaktlinsene i postkassen din. Velkomen til ein kjekk handel hos oss!

 

Kjøp kontaktlinser i heile Noreg


Som du ser har me eit stort utvalg kontaktlinser, tilpassa ditt behov. Desse kan leverast til heile Norge og kan kjøpast i vår nettbutikk. Me tilbyr konkurransedyktige prisar, og handlar du for 500,- sender me kontaktlinsene gratis til deg. Kontaktlinser av god kvalitet er essensielt for alle med nedsatt synsevne, og me ynskjer å bidra i din kvardag. Du vil finna alt frå toriske linser, til fargelinser i forskjellige variantar. Me i Brilleriet ynskjer å gjera di reise så behageleg som mogleg, og er tilgjengeleg dersom du treng hjelp i valg av kontaktlinser. Butikken har eksistert siden 1969, og me ynskjer deg velkomen til ein hyggeleg handel.


Tilbod på linser

Brilleriet har et bredt tilbud av linser. Siden 1969 har me hjulpe kundane våre i valg av riktige briller og kontaktlinser – for oss er det viktig å levera en behagleg opplevelse til deg. Tilbudet strekker seg frå progressive linser som gjer det mogleg å sjå på alle avstandar, dagslinser, vekeslinser, eller fargelinser for den saks skuld. Me har konkurransedyktige prisar, og eit bredt tilbud av linser for deg som er på jakt etter dette. Brilleriet står óg for frakta dersom du handlar for 500,- eller meir. Du kan trygt og enkelt bestilla linser hos oss, og nettbutikken er enkel å bruka.

Velkomen til ein hyggeleg handel hos oss!

bottom of page